Demi démonai

Demi démonai

News

Demi Lovato először nyilatkozott élete egyik legsötétebb időszakáról. Mint azt bizonyára ti is tudjátok, a tavalyi év folyamán Demi drogproblémákkal küzdött, ami odáig fajult, hogy túladagolás miatt majdnem meghalt. Nem sokkal később pedig a mentális egészsége is megromlott és egy hosszadalmas orvosi kezelés várt rá. Az énekesnő mára már szerencsére jobban van, megtanulta elfogadni önmagát és megtanult megküzdeni a hírnévvel járó akadályokkal, nehézségekkel.

„Egy nagyon érzékeny embernek tartom magam és valószínűleg ez is közrejátszott a történtekben. Viszont ha most a tükörbe nézek egy harcost látok. Nem egy győztest, hanem egy kőkemény harcost, akinek nem számít, mit hoz az élet, akkor sem adja fel és küzd tovább” – mesélte Demi.

Az énekesnő szeretné, hogyha az emberek nem felejtenék el, hogy ő egy előadó és most már a zenéjére fókuszálnának. Bár ő egy cselekedetét sem bánta meg, mert ezek az események tették azzá, akivé mostanra vált. Mi is nagyon örülünk, hogy rendbe jött és reméljük, hogy hamarosan újra megörvendeztet minket csodálatos hangjával.