Winehouse órák óta halott volt

Winehouse órák óta halott volt

News
Ellentmondásos dolgok látnak napvilágot Amy Winehouse halálának körülményeivel kapcsolatban. A rendőrség beszámolója szerint az énekesnő ottani idő szerint 10 óra körül még telefonon beszélt testőrével, akivel közölte, hogy aludni kíván. Amikor viszont a testőr délután 4-kor fel akarta kelteni, azt észlelte, hogy már nem lélegzik, ezért sokkos állapotban hívta a mentőket. És mivel akkorra beállt a hullamerevség, hosszú órák óta nem volt már életben. A boncolás eredményei még nincsenek meg, addig természetesen mindenki tudni véli, mi lehetett a tragédia kiváltó oka.

Amíg szemtanúk azt állítják, hogy Amy Winehouse rengeteg drogot vásárolt a halála előtti estén, és hogy folyamatosan részeg volt az utolsó egy hétben, addig családja egészen mást állít. Egyenesen nonszensznek tartják a gondolatot, hogy Amy ecstasyt, kokaint és ketamint vásárolt volna, hiszen az énekesnő egy ideje folyamatosan konzultált orvosával, hiszen a sok éves önpusztítás miatt szervezete nagyon törékeny volt. A család szóvivője ezt mondta:

„A doktor nagyon elégedett volt Amy állapotával. Amikor péntek késő este utoljára találkozott Amyvel, semmi okot nem érzett az aggodalomra. Kevesebb, mint 24 óra múlva viszont már halott volt.”

Nemcsak a családját és a barátait, de az egész sztárvilágot megviselte az énekesnő halála, hiszen mindenki rajongott érte, mivel kétségtelenül korának egyik legtehetségesebb előadója volt. Sorra jelennek meg a megemlékezések, amelyekben tiszteletüket róják le a tragikusan fiatalon elhunyt énekesnő előtt. A boncolás eredményei mára várhatók, utána kezdheti el a család a temetés szervezését.

Szerintetek mi fog kiderülni? Bedrogozva/részegen halt meg, vagy valóban valami különös dolog történt?