Anya csak egy van...

Anya csak egy van...

News
A családunkat ugyebár nem választhatjuk meg… Szegény Leighton Meester jól tudja ezt. A Gossip Girl sztárja azért kényszerült arra, hogy beperelje az anyját, mert az nem kicsit átverte őt, és ezzel meglopta saját gyerekeit. Leighton ugyanis minden hónapban egy bizonyos összeget küld az anyjának, hogy azt Lex nevű, fogyatékos öccse gondozására fordítsa. A kedves mami viszont ezt a pénzt plasztikai műtétekre, botox kezelésekre és hajbeültetésre fordította, természetesen saját magára.

Az anyuka nem akarja hagyni magát, meg is fenyegette a lányát, hogy visszaperli, méghozzá 3 millió dollárra! Azt állítja ugyanis, hogy szóban (!) megegyeztek a lányával, hogy az havonta 10.000 dollárt küld neki élete hátralevő részében. És mivel ez elmaradt, szerinte jogosan követeli tőle a milliókat. Kicsit el van tévedve ez az asszony, nem?

Constance Meester volt egyébként lánya korábbi menedzsere, de februárban kirúgta őt Leighton, miután a nő addig fenyegette egyik barátját, hogy a bíróság távolságtartási végzést adott ki vele szemben. Constance egyébként már börtönben is ült a nyolcvanas években, mert marihuánát akart becsempészni az Egyesült Államokba Jamaikából, úgyhogy szegény színésznő azzal is „elbüszkélkedhet”, hogy börtönben látta meg a napvilágot.

Anya az ilyen, de most komolyan?