Múlt, jelen, BTS

Múlt, jelen, BTS

News

Bizonyára mindenkinek eljön az a pont az életében, amikor elgondolkozik, mit csinálna másként, mit tanácsolna a fiatalkori énjének, ha tehetné. Ezt a kérdést a BTS tagjai sem úszták meg a legutóbbi interjú során, amelyet a Paper magazinnak adtak. A válaszok alapján a fiúk nem sok mindent változtatnának azon az úton, amelyet eddig megtettek annak ellenére, hogy a népszerűségnek bizony ára van.

„Én azt tanácsolnám a régi önmagamnak, hogy hagyja figyelmen kívül a negativitást és egyszerűen élvezze az életet” – mondta Jimin. Jin és Suga egy kevésbé komoly, viszont annál hasznosabb tippel támogatnák meg önmagukat: „Tanulj meg angolul”. Abban mindannyian egyetértek viszont, hogy az egyik legfontosabb dolog, hogy ne üldözzék el maguk mellől azokat az embereket, akiket szeretnek, mert nehéz időkben csak rájuk számíthatnak igazán.

A srácok egyébként azt is elárulták, hogy új dalok is érkeznek hamarosan. Még csak most ért véget a Love Yourself turné, a banda számára azonban nincs megállás. Egy rövid pihenő után vissza is tértek a munkához. Az interjúban elmesélték, nagyon keményen dolgoznak az új anyagon, viszont a rajongók türelmét kérik. „Folyamatosan készülnek az új dalok és nagyon sokat gyakorlunk, hogy visszatérésünkkor a legjobbat tudjuk kihozni magunkból, úgyhogy kérünk titeket, várjatok türelemmel” – mondták a srácok.