Lady Gaga lenyomja Hollywoodot

Lady Gaga lenyomja Hollywoodot

News
Amióta Lady Gaga tavaly megpedzegette, hogy érdeklődést érez az iránt, hogy a szélesvásznon is feltűnjön, forgatókönyvek tengerét kapja kézhez. Most, hogy véget ért világkörüli turnéja, talán még ideje is lesz arra, hogy a szándékát tervvé, aztán majd valósággá változtassa. Meg is kérte édesanyját, hogy segítsen neki átnézni azt a rengeteg forgatókönyvet, amit kapott, és úgy általában rendezni a dolgait.

Egy ismerőse így nyilatkozott:
„Gaga imádja a filmeket, és ez is a következő lépés számára. Rengeteg ajánlatot kapott már, de eddig még nem volt ideje ezekkel foglalkozni. Nagyon fontos számára, hogy az első film, amihez majd a nevét adja, jó legyen, hiszen az határozza meg majd a színvonalát a filmszakmában.”

Az énekesnőnek karácsonyig kijön még egy albuma, addig még nagyon elfoglalt lesz, de aztán valóban beleveti magát a filmipar bugyraiba. Nem ő lesz az első énekesnő, aki megpróbálkozik a színészettel (gondoljunk csak Madonna régi filmjeire vagy Mariah Carey Glitterére – bár erre inkább ne, vagy akár Beyoncéra, aki most is forgatni fog.)

Szerintetek milyen lenne színésznőként?