A „hatalmas” igazság

A „hatalmas” igazság

News
A spanyol szépfiú elég furcsa vallomást tett a színpadon. Ausztráliában, Melbourne-ben koncertezett pár napja, ahol is meglepő őszinteséggel nyilatkozott a hallgatóságnak az alsónadrágjában uralkodó helyzetekről. Egy 20 perces performanszot nyomott a koncert közben, fel is hívott a színpadra 4 fiút, és az első szexuális élményükről faggatta őket. Aztán ő is elmesélte sajátját, majd arról tájékoztatta a rajongókat, hogy szerinte neki van a földön a legkisebb pénisze.

„Nagyon ideges voltam az első alkalommal.” – kezdte a vallomást Enrique „Meg hát az első általában ugye nem a legjobb élmény. Őszinte leszek: 17 és fél éves voltam, nagyon ideges. Kb. tíz másodpercig tartott az egész.”

Aztán az egyik néző azon felvetésére, hogy az énekes spanyol külseje bizonyára nagy segítséget jelentett mindig is, ha le akart feküdni valakivel, ő így reagált:

„Talán spanyolos a külsőm, de nekem van a legkisebb péniszem a világon. Komolyan.”

Nem tudni, minek köszönhető ez a megható őszinteség, de Enrique később azt magarázta, hogy antibiotikumra ivott alkoholt. Bár a kettőnek elvileg nincs egymásra hatása, szóval rejtély ez az eset.

Szerintetek miért mondta ezt? Így akarta vajon lerázni a sok rajongó csajt? Vagy?
http://video.1music.hu/clips/Enrique_Iglesias_-_Heartbeat.f4v