Twilight titkok

Twilight titkok

News
A film rendezője, Bill Condon ültette a bogarat a világ fülébe, amikor erre tett utalást. Egy interjúban azt nyilatkozta ugyanis, hogy a stáb egyik tagja bemutatja majd énekesi képességeit. Amikor az újságíró rákérdezett, hogy de mégis kire számíthatunk, sejtelmesen csak annyit mondott, hogy ez még titok, de nagy meglepetés lesz.

A keményvonalas rajongók természetesen azt szeretnék, ha a film egyik főhőse, maga Pattinson lenne ez a meglepetés, de mivel ő már énekelte egyszer (még az első Alkonyat film soundtrackjén), úgyhogy ő nem volna meglepetés. Aztán persze ott van Kristen Stewart, aki eljátszptta már a zenész legendát, Joan Jettet a The Runaways-ben, illetve az Út a vadonba című filmben is énekelt, úgyhogy akár még ő is esélyes lehet.

Ha nem árulják el addig, akkor bizony novemberig várnunk kell, hogy ki ez a meglepetés, hiszen akkor mutatják majd be az Alkonyat szága utolsó részét. Vagyis az utolsó rész első részét, hiszen csakúgy, mint a Harry Potter filmek esetében, ezt is két részre vágták.

Szerintetek ki lesz ez a meglepetés pacsirta? R-Patz? K-Stew? Taylor Lautner vagy talán Ashley Greene?

Ja, és hallgassátok meg Robertet énekelni.