Amy Winehouse gyereket akart

Amy Winehouse gyereket akart

News
A legújabb hírek szerint Amy Winehouse egy 10 éves kislányt, bizonyos Dannika Augustine-t szeretett volna örökbe fogadni, akivel St. Lucia szigetén találkozott. A kislány nagymamája nyilatkozott is egy brit magazinnak, aki magát Dannikát is megszólaltatta.

„Amy majdnem az anyukám volt.” – mondta a kislány – „Mamának hívtam őt, ő pedig engem a lányának. Gondomat viselte és rengeteget nevettünk együtt. Szerettem őt, és ő is szeretett engem... Ő volt a legcsodálatosabb ember, és már alig vártam, hogy együtt lakjunk itt, vagy Londonban. Nem hiszem el, hogy elment. Ez a legrosszabb dolog, ami valaha is történt velem.”

A nagymama, Marjorie azt állítja, néhány hete beszélt Amyvel, aki azt tervezte, hogy hamarosan visszatér a szigetre, és megindítja az örökbefogadást.

„Amy rettenetesen akart egy gyereket. Ha nem halt volna meg, kétségtelen, hogy már itt lenne, hogy befejezze a procedúrát.”

Dannika, akiről jogilag mindkét szülője lemondott, egyébként az édesanyjával élt nagy szegénységben, amikor megismerte az énekesnőt.
Szerintetek valóban ez volt Amy szándéka, vagy csak vagyonának egy részére hajt Marjorie mama és Dannika?