Hisztis fiúk

Hisztis fiúk

News
Jay-Z és Kanye West összeálltak, és The Throne (a trón) néven készítették el közös albumukat, ami a Watch The Throne névre hallgat, és várhatóan augusztus 8-án jelenik meg. Ebben eddig nincs semi újdonság, hiszen erről eddig is tudunk. A legújabb hírek szerint viszont manapság nincs is olyan jóban a két barát. Backstage dráma következik!

Belső források azt nyilatkozták a New York Postnak, hogy Kanye hatalmas koncerteket szeretne páratlan produkcióval, amelynek fellépésenként akár 400.000 dollár is lehet, Jay-Z viszont valami konzervatívabb megoldáshoz ragaszkodna.

„Jay-Z képtelen kiegyezni Kanyéval.” – mondta a forrás. „Jay egy kőkeméy üzletember, Kanye viszont igazi rocksztárokhoz illő csillogást akar. Nem törődik a költségekkel. Jay-Z-nek elege is van már Kanye hóbortjaiból. Nem is akar a közelében lenni.”

Olyannyira, hogy amikor legutóbb egy helyen léptek fel, de nemhogy nem álltak együtt színpadra, de messziről kerülték egymást, még a koncertek után is. De ezután Jay-Z azt nyilatkozta egy rádióban, hogy igazából nincs semmi baj.

„Kanye olyan, mintha a tesóm lenne, ás hát néha egymás idegeire megyünk. Ez része az egésznek, húzzuk egymást. Azért, hogy jobbak legyünk. (...) Olyan is volt, hogy a stúdióban ordibáltunk egymással, dehát mondom ez erről szól. Ezzel csak azt érjük el, hogy jobbak leszünk.”

Ha ez igaz, akkor tényleg olyanok, mit két tesó. Két kiskorú tesó… ☺