Most mutasd meg!

Most mutasd meg!

News

Drake első alkalommal mutatta meg a nagyvilágnak szőke, kékszemű, 2 és fél éves kisfiát, Adonis-t.  A rapper egyébként több képet

is megosztott a családjáról, melyet egy hosszú és érzelmes poszt követett. „Szeretem, és nagyon hiányzik most a csodálatos családom és remélem, mihamarabb elérkezik az az örömteli pillanat, amikor újra láthatom őket” – írta. A bíztató kommentek mellett egyébként a trollokra sem kellett sokat várni. Többen ismételten megkérdőjelezték, hogy Drake lenne a kisfiú apukája. Arról bizonyára már ti is hallottatok, hogy Adonis születése után a rapper apasági tesztet csináltatott, hogy megbizonyosodjon róla, valóban övé a gyerek. Reméljük, hogy nem veszi magára a bántó kommenteket!

Ha már a ritka fotóknál járunk, Ariana Grande ismét megmutatta természetes tincseit. Ha az énekesnőre gondolunk, mindenkinek a hosszú, lófarokba kötött haj jut eszébe, azonban a karantén alatt még a díva is megenged magának egy kis lazaságot. A rajongók egyszerűen nem tudnak betelni természetes göndör hajával, amely egy teljesen új megjelenést kölcsönöz Arinak.