Szörnyella De Frász

Szörnyella De Frász

News
Jennifer Lopez a Vanity Fair magazinnak adta az első interjúját azóta, hogy bejelentették, elválnak Marc Anthonyval. A magazin persze egy szuper címlapfotózást is szervezett, a képek csodásak, csak éppen egy kis bibi van velük. Méghozzá az, hogy a címlapfotón a 42 éves énekesnő egy csodálatos, sarki róka bundakölteményt visel. A bunda sajnos valódi, és ugyan gyönyörű, de mégis cuki sarki rókáknak kellett meghalni miatta. Az állatvédő szervezetek persze rögtön fel is emelték a hangjukat. A PETA egyik aktivistája, Dan Mathews így nyilatkozott:

„Azok az emberek, akik bundát viselnek, vagy nem foglalkoznak az állatok szenvedésével, vagy egyszerűen csak arrogánsak. JLo szerintem az arrogánsok táborába tartozik.”

Az énekesnőre egyébként nem először haragudnak meg az állatvédők. 2005-ben kétszer is összetűzésbe keveredett velük: egyszer, amiért Hold You Down című klipjében nercbundában feszített, és még egyszer, amikor saját tervezésű kollekciójában valódi szőrmét használt.

Ejnye JLo, de szívtelen vagy… Ti felvennétek valódii szőrmét? Nézzétek csak, itt egy sarki róka. JLo-n és saját magán. :(