A Kings Of Leon nem oszlik fel

A Kings Of Leon nem oszlik fel

News

Egy ideje mindenféle hírt hallani a Kings of Leonról. Először csak koncertet mondtak le, majd egy egész turnét, méghozzá Caleb Followill egészségére hivatkozva. Akkor azt kommunikálták, hogy Caleb kimerült, és hangproblémákkal küzd, de amint rendbe jön, elindulnak turnézni. Azóta kiderült, hogy az énekes azért nincs jól, mert alkohol problémái vannak, ezért a bandatagok azt sürgetik, hogy rehabra menjen.

A hír hallatán természetesen beindultak a pletykák, hogy ez majd a zenekar végét jelent stb. stb. Egy belső informátor így nyilatkozott a US Weekly magazinnak:
„Caleb ivászata már kontrollálhatatlanná vált, ezért szeretnék a többiek, ha befeküdne elvonóra. Ez egy olyan sötét démon, amivel ő már elég régóta küzd.”

Vannak olyan vélemények, amelyek szerint az énekes a színpadtól való félelmét akarta piálással oldani, és később ez fajult el. Caleb egyébként az utolsó koncertjükön eléggé lesokkolta a rajongókat, amikor közölte, hogy nem érzi jól magát, ezért egy pillanatra lemegy a színpadról, hogy kidobja a taccsot, de végül nem is ment vissza.
A banda feloszlásáról szóló pletykákat a dobos, Nathan Followill oszlatta el, amikor ezt írta ki Twitterére:

„NEM OSZLUNK FEL!”
Reméljük, ahogyan azt is, hogy Caleb gyorsan rendbe jön, és nem úgy, ahogy Amy Winehouse tette…