Ruhákkal a túlélésért

Ruhákkal a túlélésért

News

Annak ellenére, hogy Jared Leto kicsit megkésve értesült a koronavírus-járványról, mert 12 napig távol a technikától meditált egy sivatagban, hamar összekapta magát és alkalmazkodott a jelenlegi helyzethez. Az énekes ugyanis piacra dobott egy Star Wars inspirálta pólót, amelyen ez olvasható: „A karantén legyen veled”.  Leto az ebből befolyó összeg 100%-át a járvány elleni harc támogatására szánja.

 A színész mellett Harry Styles is jó ötletnek találta a jótékonysági ruhavásárlást és a WHO-val összefogva tervezett egy fehér pólót, „Maradj otthon, légy biztonságban, védd meg a többieket” felirattal.


Halsey nem egyedi tervezésű felsőket dob a piacra, hogy segítse a kutatásokat, hanem inkább a frontvonalban harcolókra fókuszál. Az énekesnő 100,000 maszkot küldött ki a kórházaknak, hogy segítsen az ott dolgozóknak. „Minden egyes nap nagyon sokat gondolok az orvosokra, ápolókra és nagyon féltem őket. Az elszántságuk, az önzetlenségük és empátiájuk jelen pillanatban a legjobb példa arra, hogy minden helyzetben képesnek kell lennünk szeretni és embernek maradni” – írta.