Duciharc, ööö vagyis cicaharc

Duciharc, ööö vagyis cicaharc

News
Kelly Osbourne, aki éveken keresztül a világ színe előtt szenvedett a súlyával, és végül vált pufóka fókából karcsú démonná, csúnyán beszólt Christina Aguilerának. Egy fashion police témájú műsorban egyszerűen csak „hájas ribinek” nevezte Xtinát. A műsorban a véleményezendő képen Christina egy fekete Givenchy ruhában volt látható, amit múlt hónapban viselt. Kelly így reagált a fotóra, ami amúgy tényleg nem a legjobb, a többi "zsűritag" sem volt róla jó véleménnyel:

„Talán csak most vált végre azzá a hájas ribivé, akinek amúgy született. Nem tudom. Számomra ő csak egy p*csa. Annyi k***szott éven át dagadtozott le ő engem. Szóval tudjátok, mit? B**d meg, te is hájas vagy!”

Kelly egyébként gyűlölt duci lenni, tavaly nyilatkozott is arról, hogy mennyit szenvedett miatta:
„Nagyobb poklot éltem át a kövérségem miatt, mintha keményen drogfüggő lettem volna.” – mondta.

Azt is mesélte, hogy az utcán gyakran utána kiabáltak tinédzserek, hogy „Dagadt vagy!” A két hölgyemény egyébként 2002 óta utálják egymást nyíltan, amikor is a The Osbournes egyik epizódjában Kelly beszólt az énekesnőnek. Bár Kelly elmondása szerint már 10 éves kora óta utálja Xtinát, amivel ő sincs másként, hiszen szerinte az Osbourne lány egy rossz ember.

Ah, lányok, ez olyan fárasztó. Bár azért tévében ilyeneket mondani valakiről… Szerintünk 1:0 Christinának, Kelly bunkósága miatt. Szerintetek?