Fergie tagadja a plasztikai műtétet

Fergie tagadja a plasztikai műtétet

News
Régebben is téma volt Fergie arcának különös változása, de idén aztán beindult a pletyógépezet, hiszen elég feltűnő volt, hogy valami nem stimmel az arcával. Mondjuk ki, na, eléggé felpuffadt, ami általában a szilikonnak köszönhető. Férje, Josh Duhamel már akkor rögtön cáfolta ezeket a híreket, amikor szárnyra kaptak. Fergie viszont most először nyilatkozott arról, méghozzá a brit Cosmopolitannek, hogy ez bizony kamu, de ő nem akad ki, hanem egyszerűen csak nevet ezeken.

„Egyszer azt olvastam, hogy 30.000 dollárt költöttem plasztikai sebészetre. Vagy valami ilyesmi. Ez nevetséges. Ezen csak röhögünk Josh-sal. Annyi, de annyi pletyka terjedt már el rólam az évek során, hogy már megtanultam, ezeken csak nevetni kell. Ha elkezdenék miattuk stresszelni, bekattannék.”

Az énekesnő többek között arról is beszélt az interjúban, hogy valóban szünetel majd a banda, mielőtt új lemezt vennének fel. Hiszen, mint mondta, igazán megérdemelnek végre egy kis pihenőt.

„Több kiegyensúlyozottságra vanszükségem. Többet akarok otthon lenni, és nem mindenféle hotelekben élni, jet-legtől és a turnék káoszától szenvedni. Szükségem van egy kis szünetre. Otthon akarok lenni, csinosítgatni a házat.”

Szerintetek Fergie arca tényleg soha nem járt még plasztikai sebésznél?

http://video.1music.hu/clips/MV110128_BlackEyedPeas_JustCantGetEnough.f4v