A legifjabb Tesla-örökös

A legifjabb Tesla-örökös

News

Megszületett Grimes és Elon Musk első közös gyermeke. Amerikai idő szerint Claire Elise hétfőn este adott életet első gyermekének. A Tesla vezére Twitteren jelentette be, hogy hamarosan érkezik a legifjabb trónörökös, majd később arról is írt, hogy az anya és a baba is jól vannak.  A milliárdos és az énekesnő egyébként 2 éve vannak együtt és Grimes idén januárban egy Insta-posztban jelentette be, hogy várandós.

A Tesla zsenije egyébként mindig is imádott trollkodni és ez most sincsen másképp: Musk ugyanis először a kicsi nevével viccelődött, azt twittelte ugyanis, hogy a babát az X Æ A-12 Musk névre keresztelték, majd nem sokkal később egy fotót is megosztott kisfiáról, ám a büszke apuka szétfilterezte a baba arcát, így a kicsi arctetkóval került a nyilvánosság elé.

Hogy korábban is csak poénkodott e Musk, nem lehet tudni, május 1-jén még inkább úgy tűnt, besokallt és meglehetősen vad tweeteket osztott meg követőivel. Először arról írt, hogy szerinte túl magas a Tesla részvényfolyama, ennek köszönhetően néhány perc alatt hatalmasat zuhant az árfolyama. Később pedig olyanokkal bombázta a közösségi oldalt, hogy adják vissza az emberek szabadságát, illetve, hogy a barátnője nagyon haragszik rá, mert a milliárdos minden vagyonától meg akar válni, beleértve a házát is. Reméljük, hogy a baba születésének örömére, az üzletembernek is sikerült visszatérnie a Földre.