Amy Winehouse 2011/2012-es kollekciója

Amy Winehouse 2011/2012-es kollekciója

News
Sőt, vélhetőleg most fog igazán nagyot szólni. A Fred Perry egyik szóvivője nemrég azt nyilatkozta, hogy természetesen csak a család engedélyével hozzák ki a kollekciót, amit Amy hónapokkal ezelőtt tervezett. Ők zöld utat adtak, így az Amy által megálmodott 2011 őszi és 2012 nyári Fred Perry cuccok megvásárolhatóak lesznek. Amy Winehouse apja így nyilatkozott:

„Természetes, hogy belementünk a dologba. Amy mindkét kollekción imádott dolgozni, és biztos, hogy azt akarná, hogy piacra kerüljenek.”

A múlt hónapban elhunyt énekesnőnek egyébként a 2010 őszi-téli kollekciója volt az első, ami az angol márkánál megjelent, amit rögtön követett a 2011 tavaszi. A kollekciókat nagyon bírták a vásárlók, a Fred Perry úgy hirdette őket, hogy „klasszikus Fred Perry darabok megfűszerezve Amy attitűdjével és stílusával”. A legújabb ruhák tehát az eredeti tervek szerint kerülnek majd piacra, annyi változással, hogy az eladásaikból származó jogdíjak a nemrégiben megalapított Amy Winehouse Alapítvány bankszámlájára mennek majd. Az alapítvány nélkülöző gyerekeknek szándékozik segítséget nyújtani, és Amy camdeni lakása lesz a központja.

Bejönnek az Amy által tervezett cuccok?

klikk!
http://www.fredperry.com/women/amy-winehouse/