Újraforgatják a Dirty Dancinget

Újraforgatják a Dirty Dancinget

News
A film, ami 1987-ben a lányok kedvencévé tette az akkor még ismeretlen Patrick Swayzet, és a pasik kedvencévé Jennifer Greyt, 24 évvel később érett meg a frissítésre, ezek szerint. A készülő produkcióval egyelőre csak a High School Musicales Kenny Ortega nevét hozták kapcsolatba, mint rendező, ami azért vicces, ő volt az eredeti verzió koreográfusa is. Egyelőre a lehetséges bemutató időpontja sincs még meg, csupán Kenny Ortega ígérete, hogy a „Time Of My Life” pont akkorát fog ütni, mint először.

„A lehetőség, hogy én rendezzem a Dirty Dancinget, az olyan érzés, mintha hazaérkeznék. A hatvanas években nőttem fel, szinte a táncparketten, ez határoz meg engem, mint embert, és mint művészt is. Gene Kelly és Fred Astaire igen magasra tette a lécet a férfiaknak a táncos filmekben, és ezt a szintet Patrick Swayzenek sikerült is átugrani. Szerintem egyértelmű, hogy most is vannak tehetségek, és én alig várom, hogy felfedezhessünk újakat!”

A filmben olyan ikonikus jelentek vannak, mint a fenti képen is látható tavas tánc-, vagy maga a záró jelenet, aminek koreográfiáját vélhetően igen sok esküvőn is lejátszották már. Illetve a Time Of My Life című dalnak is hatalmas sikere volt, amit legutóbb a Black Eyed Peas mixelte bele egyik számába. Egyébként ez nem az első alkalom lesz, hogy magát a filmet feldolgozzák, folytatják. Keletkezett egy Dirty Dancing: Havana Nights című opusz, és tavaly jelent meg a Dirty Dancing: Capoeira Nights című csoda is. Reméljük, hogy az újraforgatott Dirty Dancing is megüti majd az eredeti színvonált, csakúgy, mint Patrick Swayze Gene Kellyékét.

Szerintetek kisülhet ebből bármi jó?

Csekkoljátok a legszexisebb táncos filmjelenetet evör: http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo