Doja Cat-fight

Doja Cat-fight

News

Meglehetősen bizarr választ adott Doja Cat Lana Del Rey posztjára. Arról bizonyára ti is hallottatok már, hogy Lana elég keményen odaszólt néhány embernek, többek között azoknak is, akik szerint az énekesnő támogatja és igyekszik pozitív színben feltüntetni a bántalmazást. „Azok után, hogy Doja Cat, Ariana, Camila,

Cardi B, Nicki Minaj és Beyoncé arról csináltak slágerlista vezető dalokat, hogy ők szexik, vagy hogy nincs rajtuk ruha, megengednétek, hogy leírjam, milyen szépnek érezni magadat és szerelmesnek lenni még akkor is, ha a kapcsolat nem tökéletes?” – fakadt ki az énekesnő. A bejegyzés után Lanát egyébként nagyon sokan rasszistának nevezték tekintve, hogy csak színes bőrű énekeseket nevezett meg.

A megnevezett előadók nem reagáltak Lana bejegyzésére, kivéve Doja Cat-et, de az ő kommentje is meglehetősen érthetetlenre sikeredett. „Gang sunk that dunker” – írta. A kommentet egyébként azóta eltávolították, de persze a szemfülesebbek időben észrevehették ahhoz, hogy tanácstalanul álljanak a mondat felett. Egy követő megpróbálta elmagyarázni, hogy a rapper igazat adott Lanának, azonban mások pedig nem értik, hogy a követő hogyan szűrhette le ebből a bejegyzésből. Azonban, hogyha valaki rendelkezik a titokzatos mondat megfejtésével, mi is kíváncsian várjuk!