Vanessa Hudgens bepasizott

Vanessa Hudgens bepasizott

News

Vanessa azóta szingli, hogy múlt decemberben szakítottak Zac Efronnal, akivel amolyan igazi szuperálompárként funkcionáltak évekig. Dehát ilyenek ezek a tiniszerelmek, ezt eddig is tudtuk. Most azonban úgy tűnik, véget érnek Vanessa szűzies hónapjai. Egy Huntington Beach-i (Kalifornia) hotelben látták ugyanis egy fiúval, meglehetősen intim viszonyban, magyarán csókolózva. A srác egyébként
Félix Rodríguez, a The Sounds nevű svéd indie zenekar gitárosa. Egy szemtanú szerint napokig együtt voltak, folyton nevettek, alg akarták abbahagyni a csókolózást, egyszóval izzott körülöttük a levegő.

Úgy tűnik, hogy nagyon menő manapság a celebcsajok körében indie zenekarok tagjaival járni. Sokkal inkább, mint gigahíres rocksztárokkal. Ott volt ugyebár a modell Alexa Chung, aki az Arctic Monkeys-os Alex Turnerrel járt sokáig, Agyness Deyn szupermodell, aki a Strokes gitáros Albert Hammond Jr-al, Drew Barrymore, aki a Strokes dobosával, Fabio Morettivel kavart, aztán tavasszal Keira Knightley a Klaxonsos James Rightonnal jött össze, és most Vanessa Félixszel.

Szerntetek mi ez az új divat, a túl híres zenészek nem elég menők? ☺