Kanye West eltaknyolt

Kanye West eltaknyolt

News
A norvégiai Bergenben megrendezett Bergen Calling Fesztiválon lépett fel Kanye, amikor is egy lendületes mozdulattal kifeküdt a színpadon, majd egy ideig meg is pihent ott. Hogy miért nem állt fel rögtön, az kérdéses, egyesek szerint azt próbálta beadni, hogy a mozdulat a show része volt, mások szerint pedig szimplán csak be volt rúgva. Pasi létére nem volt olyan kemény, hogy esés után rögtön folytassa az éneklést, mint ahogy Lady Gaga vagy Rihanna mindig teszi... :) Hála a 21. század vívmányainak, a performansz rögzítve lett, és megnézhető a Youtube-on. Elég vicces, csekkoljátok!

Úgy látszik, így állt bosszút a sors Kanyén, amiért a múltkor olyan bunkón viselkedett a Big Chill fesztiválon az Egyesült Királyságban. Akkor az énekes azt mondta, hogy úgy néztek rá az emberek a hotelben, mintha ő lenne Hitler, de nem magyarázta el pontosan, hogy mi miatt történt mindez. Persze a közönség jól kifütyülte ezért a beszólásáért, úgyhogy gyorsan Amy Winehouse-ról kezdett beszélni, illetve megkérte a médiamunkásokat, hogy ne csak az elhunyt sztárokról beszéljenek tisztelettel.

Hát, ilyen viselkedéssel nehéz lesz róla tisztelettel beszélni – és most főleg a Hitleres esetre gondolunk. Ejnye Kanye, ejnye…