Hilary Duff babát vár

Hilary Duff babát vár

News
Hilary és férje, a hokijátékos Mike Comrie igazán örülhet az első házassági évfordulójuk ajándékának. Pár napja derült ki ugyanis, hogy a nemrég még tinifilmekben parádézó, Lindsay Lohannel örökösen cicaharcoló kis Hilary végérvényesen felnőtt, és első gyermekével várandós. A színész-énekesnő ezt a közleményt tette ki hivatalos oldalára:

„El sem hiszem, hogy már egy év eltelt az esküvő óta, annyira repül az idő, ha az ember jól érzi magát! De van más izgi hírünk is: BABÁT VÁRUNK! Elképesztően boldogok vagyunk, és készen állunk életünk egy teljesen új fejezetéhez.”

A 23 éves Hilary már most nyakig ül a jókívánságokban, pedig még nme is látszik a hasa. Legalábbis ez derült ki tegnapi tweetjéből:

„Wow! Teljesen elhalmoztatok a csodálatos jókívánságos üzeneteitekkel! Nagyon-nagyon köszönöm! Hatalmas ölelés mindenkinek. Xxo”

Ezek szerint elkezdődött... bár igazából Ashlee Simpson kezdte pár éve. A nemrég még tinisztárként működő celebek megkezdték a gyerekgyártást. Vajon ki lesz a következő szülő az előző tinigeneráció tagjaiból? Lindsay Lohan? Valamelyik Olsen lány? Netán Mischa Barton?