Beyoncé olyan, mint Michael Jackson

Beyoncé olyan, mint Michael Jackson

News
A hiphop sztár és felesége nagyon szeretik egymást, ez dicséretes. Mindketten sokat tettek le a zeneipar asztalára, és nagyon tehetségesek is, de még egy elfogult férjtől is furcsa az a megállapítás, amit Jay-Z tett asszonykájával kapcsolatban. Egy Miami-i rádiónak nyilatkozott, amikor az ominózus mondat elhagyta a száját:

„Amit Beyoncétól tanultam, az nagyon hasonló ahhoz, amit Michael Jacksontól tanultam – tudom, hogy egymáshoz hasonlítani őket, az egyesek számára már-már istenkáromlásnak tűnhet, de így gondolom. Mike is nagy újító volt, ezért gondolom azt, hogy Beyoncé az ő második eljövetele.”

A keményvonalas Jacko fanek ettől biztosan kiborulnak majd, se sebaj. Jay-Z így folytatta felesége méltatását:

„A kemény munka és elhivatottság, amit a show-iba fektet, engem is arra ösztönöz, hogy még keményebben dolgozzak a dolgaimon. Ő olyan, mint egy gép!”

A 41 éves Jay-Z egyébként sokakkal egyetemben a „Michael Forever” nevű tribute est fellépője lesz. A Jackson munkásságának emléket állító show október 8-án, Cardiffban kerül bemutatásra, és Justin Biebert, Chris Brownt és Kanye Westet szintén felkérték a szervezők a műsorban való szereplésre.

Szerintetek tényleg Beyoncé lehet Jacko második eljövetele?