Bieber célkeresztben

Bieber célkeresztben

News

A hét elején arról mi is beszámoltunk nektek, hogy egy lány szexuális zaklatással vádolja Justin Biebert. Danielle állítása szerint a popsztár még 2014 márciusában az austini Four Seasons hotelben bántalmazta a lányt. Justin számlákkal és emailekkel igazolta, hogy március 9. és 10-e között nem járt a szállodában: „A pletyka, az csak pletyka. De a szexuális zaklatás témáját nagyon komolyan kell venni, éppen ezért összegyűjtöttem néhány bizonyítékot és beszéltem a szállodával is, akik megerősítették, hogy nem tartózkodtam a hotelben a kérdéses napokon” – írta Bieber.

Egészen idáig úgy tűnt, hogy a vita lassan elcsendesedik, azonban egy másik lány is megvádolta az énekest, és mostanra már bővebb infók is rendelkezésre állnak a második esetről: „Hiszek Danielle-nek, engem is szexuálisan bántalmazott Justin Bieber” – írta Kadi. Elmondása szerint, 2015 májusában egy New York-i szálloda szobájában találkozott Justinnal, ahova az énekes testőre hívta fel Kadit, aki közös képet szeretett volna csinálni a popsztárral. Amikor Justin

erőszakoskodni kezdett vele, ő elmenekült. Bizonyítékként feltöltött néhány fotót a biztonsági őrrel való beszélgetésekből és közvetlenül a történtek utáni üzenetváltásokról. Bieber rajongói azonban olyan régebbi tweeteket is találtak Kaditől, ahol azt állítja, hogy még sosem találkozott a popsztárral, aki egyébként egyelőre még nem reagált Kadi vádjaira.