Rihannát durván kiképezték

Rihannát durván kiképezték

News
Boldog volt Rihanna, amikor megkapta élete első filmszerepét, arra viszont nem számított, hogy nem úgy bánnak majd vele, mint egy szupersztárral, hanem mint egy újonc tengerészgyalogossal.

„Kadétot játszom a Csatahajó című filmben, amihez olyan kiképzést kaptam, mint egy igazi tengerészgyalogos” – mesélte az énekesnő. „Az első héten azt hittem, megpusztulok! Adtak mellém egy valódi őrmestert, aki egyfolytában üvöltözött velem, a legenyhébb az volt, ha szidta az anyámat, és amikor fekvőtámaszokat csináltam, egy bottal csapkodta a homokot körülöttem. A tengerben kellett futnom derékig érő vízben, folyton kötélen másztam, mint egy majom, a lőgyakorlatnál pedig nem dughattam be a fülem, úgyhogy utána egész nap harangoztak a fejemben.”

Az énekesnő csak ezek után állhatott végre a kamerák elé.

„Olyan csajt játszom, akivel könnyen tudok azonosulni. Állati menő, utál mindenkit, úgy vonul végig a fedélzeten, mint egy királynő. Nem érdeklik sem a csajok, sem a srácok, csak a fegyverek, és akkor érzi magát elemében, amikor végre kitör a háború. Szóval rám írták ezt a szerepet!” – mondta.

A Csatahajó (Battleship) című film 2012-ben kerül a mozikba. Rihannának olyan filmsztárok lesznek benne a partnerei, mint Alexander Skarsgård vagy Liam Neeson. Várjátok már a filmet?
http://video.1music.hu/clips/Rihanna_ft_Drake_-_Whats_My_Name.f4v