Lady Gaga rajzfilmfigura lesz

Lady Gaga rajzfilmfigura lesz

News
A Simpson Család híres arról, hogy az aktuális szupersztárokat mindig kifigurázza. Rengetegen jelentek meg már a kultikus rajzfilmsorozatban, azt is mondhatjuk, hogy aki igazán számít, abból viccet csinálnak a készítők. Lady Gaga is szerepelt már egyszer, Elton John mellett tűnt fel egy részben, de akkor nem ő kölcsönözte a hangját a figurának. Most azonban tényleg magát alakítja majd, és ez bizony nagy megtiszteltetés számára. Az epizód címe Lisa Goes Gaga lesz, és arról szól majd, hogy Gaga Springfieldbe érkezik, ahol is megpróbálja Lisa Simpson önbizalmát egy kicsit feléleszteni. Az ominózus részt 2012 tavaszán vetítik majd az Egyesült Államokban. Hogy nálunk mikor lesz látható, azt egyelőre nem tudni. Gaga így nyilatkozott az Entertainment Weeklynek:

„Ez a legcoolabb dolog, amit valaha is csináltam. Az apukám minimum 80 hátra szaltót fog lenyomni, amikor kijön végre az epizód.”

Aztán még azt is hozzátette, hogy kissé meg volt illetődve a szinkronizálós munkálatok során, és próbálta nem túljátszani a szerepet. A sorozat egyik producere, Al Jean azt mondta:

„A Simpson Család történetében most először fordul elő, hogy olyan show business legendával dolgozunk együtt, aki fiatalabb, mint maga a sorozat.”

Amúgy ez nem teljesen igaz, hiszen Lady Gaga már élt, amikor 1987-ben először sugározták Homerék kalandjait, de mindenki érti a lényeget… Várjátok már a Gagás epizódot?
http://video.1music.hu/clips/MV110357_LadyGaga_EdgeOfGlory.f4v