Gallagher harc - ezredik menet

Gallagher harc - ezredik menet

News
Nincs is szebb egy jó testvérharcnál., de valahogy az Oasises Gallagherek ezt kicsit túlzásba viszik, ahogy egyébként az arcoskodást is. Most az a legújabb, hogy Liam beperelte Noelt. Utóbbi ugyanis azt állította, hogy előbbi miatt kellett lemondani egy fellépést még 2009-ben, mert állítólag annyira másnapos volt. Liam azonban azt mondja, hogy bizonyítani tudja, hogy ez nem igaz. Tisztára, mint az oviban.

Liamnek orvosi igazolása van róla, hogy az adott időszakban heveny gégegyulladása volt, tehát szó sincs arról, hogy macskajaj miatt nem vállalta a bulit.

„A testvérem vádjai túlmennek a rock and rollos froclizás határain, és a professzionalizmusomat kezdik ki” – nyilatkozta Liam. „Nincs más választásom, jogi úton kérek elégtételt” – fejezte be.

Aha. Hát mi ezért nem perelnénk be a saját tesónkat, dehát ő tudja. Noeé egyébként 2010-ben hagyta el a zenekart, mert egy koncert után annyira összevesztek öccsével, hogy azt nyilatkozta, egy percig sem tudna vele egy zenekarban maradni tovább. Fffuuu gyerekek...