Kapurongáló Szikla

Kapurongáló Szikla

News

Dwayne „The Rock” Johnson szerencsére visszanyerte régi erejét, miután kigyógyult a koronavírusból. A Szikla ugyanis a napokban szétverte saját házának biztonsági acélkapuját, miután az egy áramszünet miatt nem akart kinyílni, ő pedig egy forgatásra sietett volna.

„Próbáltam hatástalanítani a hidraulikus rendszert, hogy kinyithassam a kaput. Ez általában beválik áramszünet esetén – most nem így történt. Felhívtam a technikust, aki azt mondta, 45 perc múlva ideér – de kinek van annyi ideje? Több száz stábtag várt rám. Szóval lökdöstem, húzogattam, végül kitéptem a helyéről a kaput, egyedül. 

Csak egy óra múlva érkezett meg a technikus, aki elmondta a biztonsági személyzetemnek: hihetetlennek és ijesztőnek találja, hogy egy acélkaput ki lehet tépni a helyéről. Nem ez volt életem legnyugisabb cselekedete, de mit csináljak, munkába kellett mennem” – posztolta az akciósztár az Instagramra, a pusztítás nyomait bemutató fotókkal és videókkal együtt. Az egyik felvételen látszik, hogy három ember együtt is csak erőlködve bírja megmozdítani a kitépett kaput, amely a Sziklának könnyű ellenfél volt.