Betiltották Lady Gagát és Katy Perryt

Betiltották Lady Gagát és Katy Perryt

News
Katy Perry és Lady Gaga egyébként csak kettő azon előadók közül, akiknek bizonyos dalait betiltotta a kínai kulturális minisztérium. A tiltás oka a vulgáris tartalom (éljen a 21. század!). A határozat szerint az ominózus dalokat legkésőbb szeptember 15-ig el kell távolítani minden website-ról, különben büntetés jár értük. A tiltás nemcsak Kínára érvényes, hanem Tajvanra is, amit ugyebár a népköztársaság nem ismer el önálló államként.

Lady Gaga vezeti a tiltólistát, hiszen neki hat száma vállalhatatlan a kínai nép atyjainak szemében. A Hair, a The Edge of Glory, a Marry the Night, az Americano, a Judas és a Bloody Mary csapta le az ízléstelenség relét. Katy Perrynek a Last Friday night című dalát találták túlságosan közönségesnek, illetve felkerült még a listára a Backstreet Boys is, az I Want It That Way-jel.

Nemcsak a netről kell eltüntetni ezeket, a tiltás természetesen vonatkozik minden rádióra és televízióra, és koncerteket sem lehet csak úgy ukmukkfukk szervezni, először azokat is jóvá kell hagyatni a kormánnyal.

Na, kinek van még kedve siránkozni amiatt, hogy milyen sanyarú itt nekünk?
http://video.1music.hu/clips/MV110516_LadyGaga_YouAndI.f4v