Ashlee Simpson részegen az exférjét hívogatja

Ashlee Simpson részegen az exférjét hívogatja

News
Jóindulatú ismerőe elmondása alapján Ashlee Simpson tökrészegen azzal hívta fel Pete Wentzet, akivel ugyebár közös gyerekük is van, és akitől nemrég vált el, hogy mindenképpen megpróbálja őt visszaszerezni.

A pár a válása óta is találkozgat, hiszen azt szeretnék, ha kétéves kisfiuk, Bronx Mowgli mindkét szülőjével egyformán sok időt töltene. A részeg telefonhívás nem az első ilyen volt Ashlee részéről, alkohol nélkül is bepróbálkozott már.

„Ashlee elmondta már Petenek, hogy nagyon hiányzik neki, és hogy szeretné, ha a család újra egyesülhetne.” – mondta Pete egyik ismerőse egy újságnak.

Ez a jófej ismerős azt is elmondta, hogy Ashlee annyira kétségbe van esve, hogy már testvérét, Jessicát is be akarta fűzni, hogy valahogyan segítsen neki a visszahódító hadműveletben. De nem úgy tűnik, hogy Pete szeretne visszatérni exnejéhez, és ezt a forrás is megerősítette, hiszen szerinte Pete soha nem akar már Ashleevel lenni, és még azt is hozzátette, hogy a gitáros most végre jó helyen van. Amint mi is beszámoltunk róla, Pete Michelle Trachtenberggel, egyik régi barátnőjével randizgat újra.

Szegény Ashlee, mi azért sajnáljuk…