Tupacot elszívták

Tupacot elszívták

News
Szeptember 7-én lesz 15 éve, hogy 2Pacot meglőtték Las Vegasban, ami után 6 nappal el is hunyt a kórházban. Az akkor 25 éves Tupac Shakurt, aki azóta is legenda a hiphop világában, mindössze 5 éves pályafutása során rengeteg címmel illették, ő lett pl. a legtöbb lemezt eladó hiphop művész is. A halála után nem sokkal már keringtek olyan pletykák, amelyek szernt haverjai nemes egyszerűséggel füves cigibe tekerték hamvait, és elszívták őt.

Most az Outlawz hiphop kollektíva (ezt még Tupac alapította) tagjai beismerték, hogy a dolog bizony nagyon is igaz. Young Noble és EDI Mean egy interjúban mesélték el, hogy az eset valóban megtörtént. Barátjuk hamvait a számára tartott megemlékezésen pöfékelték el a tengerparton, méghozzá annak édesanyja társaságában. EDI Mean így magyarázta a dolgot:

„Ha meghallgatjátok a Black Jesus című számot, akkor hallhatjátok, hogy Tupac azt mondja: last wishes, niggas smoke my ashes (magyarul: utolsó kívánság, niggák szívják el a hamvaimat). Mi csak teljesítettük a kívánságát. Reméljük, ős is olyan komolyan gondolta, mint mi…”
A Tupac életéről szóló film egyébként már nem várat sokáig magára, bár egyelőre gőzerőkkel keresik azt a színészt, aki tökéletes lenne a fiatalon elhunyt rapper szerepére.

Na de ez miylen már, hogy elszívták? Mondjuk ez még mindig nem annyira brutál, mint amit Keith Richards, a The Rolling Stones gitárosa művelt: ő beismerte, hogy nemes egyszerűséggel felszívta apja hamvait...