Taylort titoktartásra kötelezték

Taylort titoktartásra kötelezték

News

November elején arról számoltunk be nektek, hogy szerte a világban Taylor Swift rajongói ünnepelnek, mert lejárt az énekesnő szerződése a Big Machine Recordsnál és ennek köszönhetően Taylor szabadon dönthet felvételei felett. Azonban Scooter
 Braunnak, a kiadó vezetőjének úgy tűnik, hogy más tervei voltak, ugyanis úgy döntött, hogy eladja a szőkeség hat lemezének masterét, méghozzá befektetőknek, összesen 300 millió dollárért.

Taylor a közösségi médiába tette fel a sokkoló történetet és elmondta azt is, hogy ő maga is jelentkezett a dalokért, azonban alá akartak vele íratni egy titoktartási szerződést. „Szóval alá kéne írnom egy olyan dokumentumot, amely miatt örökre hallgatnom kell csak azért, hogy visszakaphassam a felvételeimet. Az ügyvédeim szerint is teljesen abszurd ez az egész” – nyilatkozta. A hírek szerint egyébként Swiftet megkereste a mastereket felvásárló társaság és azt szerették volna, ha Taylor partnerként beszáll, azonban amikor megtudta, hogy az üzlet továbbra is lehetővé teszi, hogy Scooter profitáljon belőle, azonnal kilépett.