Rihanna kirúgott a hámból

Rihanna kirúgott a hámból

News

A barbadosi énekesnő szereti az életet, így aztán nem veti meg a partizást sem. A legutóbb viszont mintha kicsit túlzásba vitte volna a dajdajozást. Múlt héten kibérelt egy jachtot egy hétre nagyjából 65 millió jó magyar forint értékében, fogta néhány haverját, és Francia- ill. Olaszország körül hajókáztak. A banda elég jól érezte magát, minden nap hajnali 6-ig mulatoztak, de a nappalok is pezsgőmámorban teltek.

A brit lap, a The Sun tudomására jutott az az összeg is, amelynek értékében kaját és pezsgőt rendelt Riri. Ez az összeg naponta kb. 1 millió forintra rúgott, ami nem semmi. Már hétfő délre elfogyott 12 üveg a méregdrága Moët & Chandon pezsgőből, a vodkák legmenőbbikéből, a Grey Goose-ból, és persze Red Bullból.

Rihanna nemcsak a haverokkal volt nagylelkű, a hajó személyzetének is adott vagy 20 ezer forintnyi borravalót. Az énekesnő nagyon jól érezte magát, még jetskizni is akart becsípve, de erről végül lebeszélte a személyzet. Úgy látszik, őt nem érintette túl mélyen Sean Kingston majdnem halálos kimenetelű balesete. A hiperszuper vakáció Cannes-ban ért véget tegnap.

Na mit szóltok ehhez a szerény kis pénzköltéshez?
http://video.1music.hu/clips/MV110076_KanyeWestftRihanna_AllOfTheLights.f4v