Lady Gaga nem politizál

Lady Gaga nem politizál

News
A 25 éves énekesnő azt mondta, hogy egyáltalán nem áll szándékában belefolyni a politikába semmilyen módon. Akkor nyilatkozta ezt, amikor egy elmés újságíró megkérdezte tőle, hogy örülne-e, ha egy napra ő lehetne az Egyesült Államok elnöke. Gaga udvariasan elutasította még a feltételezést is, hiszen mint elmondta, ezek a dolgok korlátok közé kényszerítik az embert.

„Hm, először is nem akarnék egy napra elnök lenni. És azért mondom, mert ugyan a dalaim, azok üzenete nagyon is hordoz politikai töltetű dolgokat, én mégis szeretném távol tartani magamtól a politikát. Mert a politika rákényszerít az emberre mindenféle szerepeket.”

De persze nem hagyták annyiban ezt a hipotetikus politikus dolgot, így Gaga elmondta, hogy mihez is kezdene, ha ez mégis valósággá válna.

„Alternatív energiaforrásokat keresnék, és minden házasságot egyenlőnek nyilvánítanék. És persze szeretnék világbékét teremteni, és jó lenne az emberek adósság krízisét is megoldani, de hát ugye mindannyian tudjuk, hogy ezek a dolgok nem egyik napról a másikra valósulhatnak meg.”

Ez kicsit azért szépségkirálynős válasz volt, nem? Főleg a világbékés rész. Persze attól még komolyan gondolta.
http://video.1music.hu/clips/MV110516_LadyGaga_YouAndI.f4v