Robert Pattinson ajándéka

Robert Pattinson ajándéka

News

Az Alkonyat filmek szívtiprója Los Angelesben sétált, amikor arra lett figyelmes, hogy egy hajléktalan utcazenész az ütött-kopott gitárján próbál zenélni. Robról köztudott, hogy hatalmas zeneimádó, így hát megesett a szíve a hasztalan próbálkozó művészen, ezért meglepő dolgot tett. Nemes egyszerűséggel vett egy új gitárt, és odaadta a pasasnak. És ha már a gitárboltban volt, magának is vett egy hangszert, méghozzá egy elektronikus gitárt, míg a hajléktalannak egy tűzpiros akusztikus darabot választott. Az eset egyik szemtanúja így nyilatkozott a The Sun magazinnak:

„Teljesen meghökkentünk, amikor odasétált a csöveshez, és átadta neki azt az akusztikus gitárt. A hajléktalan is sokkot kapott. Nem valószínű, hogy tudta, ki az a srác előtte, és először nem is akarta elfogadni, bizonyára azt gondolta, hogy lopott hangszert kap. Nézegetett is jobbra, balra, biztosan azt várta, mikor érkeznek a rendőrök, hogy letartóztassák.”

Robert nem sokat magyarázkodott, miután odaadta a hangszert elsétált, beült a kocsijába és elhajtott. Ó, hát nem nagylelkű ez a Rob?