Taylor Lautner nem élvezi a sikert

Taylor Lautner nem élvezi a sikert

News
Az Alkonyat filmek sikere óta a még mindig tini Taylor Lautner a világ egyik legkedveltebb pasija lett, így aztán szélesre tárultak előtte a szórakozás és élvezet kapui. De szegénynek szinte semmi szabadideje nem marad, így aztán ebből semmit nem érzékel. Ráadásul munkájáánl fogva szinte körbeutazza az egész világot, de ő ebből sem élvez semmit, hiszen nézelődni sincs ideje. Így nyilatkozott a VMAN magazin számára:

„Amikor össze-vissza utazgatok a világon a filmeket promotálva, mindig azt mondogatom, hogy olyan, mintha vakáción volnék. De az az igazság, hogy sajnos nagyon nem olyan. Bármilyen gyönyörű városban is vagyok, semmit nem tudok megnézni. Csak a hotelszobában vagyok, aztán már húzni is kell a reptérre, hogy továbbutazzunk.”

Persze nemcsak promóciós utakon vesz részt az Alkonyat szágával, hanem filmezik is. Az Alkonyat: Hajnalhasadás két utolsó része előtt is forgatott, és most is erre készül, méghozzá az Incarceron című fantasay regény filmadaptációjának főhőse lesz. És mit csinál, amikor semmi dolga?

„Ha nem filmezek, akkor ugye promóciós úton vagyok, ha nem a Twilightén, akkor más filmén, szóval nem vicceltem, tényleg nincs sok időm. Talán a haverjaimmal lógok, a családommal vagyok, hasonlók – nem is tudom. Már nem tudom, mit szoktam csinálni, ha nem kell dolgoznom!”

Az Elhurcolva című filmet nálunk szeptember 22-től vetítik a mozik. Szegény Taylor. Azért ezért a sok melóért valószínűleg elég szép fizetséget is kap, úgyhogy azért ne sajnáljuk annyira.