Dj Hilton

Dj Hilton

News

A 30 éves Paris Hilton szinte mindennel próbálkozott már, amiből az Álomgyár környékén milliókat lehet gyűjteni. Modellkedett, színészkedett, albumot adott ki, tervezett, reklámozott stb. – persze a legtöbb ilyen jellegű tevékenységét erős idézőjelekben illik emlegetni. A leghaloványabb nyomot mégis a zeneiparban hagyta, 2006-os albuma ugyanis minden volt, csak éppen sikeres nem. Paris most úgy döntött, ideje visszatérni. De nem a popszíntérre, hanem a zene egy másik szegmensébe: house dj-nek áll. Vagyis állt, hiszen folynak első lemezének felvételei Ibizán.

Egyes dj-k örülnek Paris ezen terveinek. A The EC Twins szerint az örökösnő bizonyára nagyon sikeres lesz house dj-ként, hiszen szerintük egy hozzá hasonló személy még népszerűbbé teheti a houset.

Parisnak valóban nagy tervei vannak, „hogyaszondja” szeretne az évezred legjobb női house DJ-jeként bevonulni a történelembe, hiszen állítása szerint ezt a trónt még nem foglalta el senki. Igen keményen gyakorol, mi több, olyan nevekhez szegődött el tanulni, mint Afrojack, vagy Deadmau5. Persze az album előtt esetleg utánanézhetne a női house dj-knek, és akkor nem mondana olyan sületlenségeket, hogy nincsenek menő csajok a „szakmában…”
Szerintetek Paris valóban menő dj lesz?