Új tetkókkal gazdagodtak a színésznők

Új tetkókkal gazdagodtak a színésznők

News
A jó barátnők együtt járnak shoppingolni, kávézni, és ugyebár együtt mennek mosdóba is. Illetve tetoválószalonba tetoválást csináltatni. Ashley Tisdale és Vanessa Hudgens, a High School Musical immáron felnőtt kiscsajai minden pletyka ellenére a nagy sikerű tinifilm óta is nagyon jó barátnők maradtak, és szépen hozzák is a kötelező csajos programokat. A lányok egy késő esti időpontban keresték fel a híres manhattani tetkóművészt, Bang Banget New Yorkban.

A legszebb persze az lett volna, ha valami öribari szimbólumot üttetnek a bőrük alá, de szerencsére nem így történt. A 26 éves Tisdale ugyanis azt varratta a lábfejére, hogy „jamais seule”, ami franciául annyit tesz: soha nem vagy egyedül, míg a 22 éves Vanessa a kézfejére tetováltatta fel az om szimbólumát. (Ez ugyebár a legfontosabb hindu szimbólum, a legfontosabb alap mantra.)

Vanessát mostanában összehozták már a The Sounds gitárosával, Félix Roudríguezzel és Josh Hutshersonnal is, de ő valójában szingli. Mindennapjait nem holmi pasasokkal tölti, hanem kick-box órákkal és jógával. És talán új tetovák kitalálásával...