Lady Gagának új pasija van

Lady Gagának új pasija van

News

Lady Gaga túltette magát Luc Carlon, legalábbis úgy tűnik. Hiszen újra randizni kezdett. A szerencsés(?) pasi pedig a Vámpírnaplók szexi farkasembere, Taylor Kinney. A párocska már lecsekkolhatta, hogyan festene együtt, ugyanis Taylor az a félpucér pasi, aki a Yoü and I klipjében szexizik Gagával. Tudjátok, a félőrült tudós szerető. A minap többen is látták őket a kaliforniai Mission Vejóban enyelegni, úgyhogy nincs már mit titkolniuk. Egy szemtanú így nyilatkozott:

„Eleinte visszafogottak voltak, de aztán egyre forróbb lett köztük a hangulat. Először le sem esett, hogy Lady Gagát látom, csak figyeltem egy párt, akik hevesen ölelkeztek. Aztán rájöttem, hogy ő az… Mindneki megkattant körülöttük, de ő nagyon kedves volt, még autogramot is adott.”

Az illető pedig valószínűleg jól látta, amit látott, hiszen a párt többen is csekkolták kézenfogva sétálgatni másnap .

„Gaga haja elég kócos volt.” - mesélte egy másik szemtanú. - „Tipikusan reggeli szex utáni feje volt. Látszólag teljesen odáig vannak egymásért.”

Nos, hát ennyire tüzesre sikeredett a Yoü and I klipje. Egyébként mókás, hogy a dal szövegét Gaga az előző pasijához, Luc Carlhoz írta, akivel másodszor, és talán utoljára idén szakított. És bár a hírek arról szóltak júniusban, hogy újra együtt vannak, ez mostanra végképp tisztázódott: Gaga már a vérfarkasokkal kokettál.
http://video.1music.hu/clips/MV110516_LadyGaga_YouAndI.f4v