Beyoncé nagyon kívánós lett

Beyoncé nagyon kívánós lett

News
Beyoncé és Jay-Z a múlt héten nyaralni voltak, méghozzá azért, hogy a várandós énekesnő születésnapját méltóképpen megünnepeljék. A sztárpár egy 250000 dolláros jachton hajókázta körbe Olaszországot és Horvátországot, ahol is Beyoncére rátört az igazi terhes kívánósság. Már ami az ételeket illeti.

„Pilóta kekszet és csemegeuborkát nassolt állandóan,” – mesélte a The Sun magazinnak a hajó személyzetének egyik tagja. – „illetve bounty fagyit csípős csili szósszal. És rákattant arra, banánt ketchupba mártogat. Reggelire pedig csokiszelettel töltött croissant volt a menü.”

Az elmesélés szerint az énekesnő jeges gyömbérsörrel öblítette le az ínyencfalatokat a nyaralás során. Semmilyen szükségben nem volt része, hiszen férje 11 fős személyzetet vitt magukkal, akik állandóan felesége kívánságait lesték. A hajókázáson egyébként a pár több barátja is csatlakozott hozzájuk, így pl. Gwyneth Paltrow és Erykah Badu is.

Az eddigiekből azt sejtjük, hogy Beyoncé nem akar majd a szülés után 3 hónappal már az eredeti testsúlyával villogni, mint pl. Viktoria Beckham…
http://video.1music.hu/clips/Beyonce_-_Run_the_World__Girls__16x9_MpegPAL_MPEG2_422P_PAL.f4v