Demi Lovato tiniikon akar lenni

Demi Lovato tiniikon akar lenni

News
A 19 éves Disney sztár hosszú utat tett meg azóta, hogy tavaly ősszel érzelmi és fizikai tünetek miatt egy pszichiátriai szanatóriumban kezelték. Évek óta étkezési zavarokkal küzdött, illetve vagdosta magát, de akkor teljesen összeomlott. Demi most azt nyilatkozta a The Ellen DeGeneres showban, hogy szeretne szerepmodell lenni, azaz példaértékű lenni a kamasz csajok számára.

„Senki nem volt ott mellettem, aki azt mondta volna, hogy egészségtelen, amit művelek. Én szeretnék ott lenni a 13 éves lányok mellett, akik este otthon úgy döntenek, hogy nem akarnak vacsorázni, és a 18 éves lányok mellett, akik úgy döntenek, hogy inkább kihányják a reggelijüket..."

Amikor Demi kijött a kezelésről idén januárban, azt mesélte, hogy szabadon akar beszélni a vele kapcsolatos gondokról, mert így tud csak megküzdeni a gyerekkora óta rá nehezedő nyomással, miszerint mindig vékonynak kell lennie.

„Akkoriban minden bulvárlap és menő magazin címlapján nagyon-nagyon vékony lányok voltak, így hát én is olyan szerettem volna lenni. Ez a testkép volt, amit tiniként bálványként kellett tisztelnem. És nem akarom, hogy a mostani tinilányoknak is ezt kelljen tenniük.”

Demi azt is bevallotta, hogy összeomlásáért még hálás is, mert az előtte való élete kész káosz volt.

„Nem is tudom, mi lett volna velem, ha nem fekszem be a kezelésre. Nem tudom, hogy akkor most itt ülnék-e ebben a showműsorban. Sőt, azt sem tudom, hogy élnék-e egyáltalán.”

Szerintünk nagyszerű, hogy végre valaki azt modnja, hogy nem kell szupersoványnak lenni ahhoz, hogy boldog legyél. Ti mit gondoltok erről?