Gyere velünk a Laurent Garnier buliba!

Gyere velünk a Laurent Garnier buliba!

News
A Tales of Kleptomaniac (egy kleptomániás meséi) turné után Laurent Gernier nemrég ismét útra kelt. Az új sztori neve: L.B.S. És hogy mit takar az L.B.S.? Azt, hogy Laurent + Ben + Stephane, azaz Laurent Garnier, Benjamin Rippert és Scan X. Vagy azt, hogy Live Booth Sessions (élőben, egyenesben játszott, hangszeres és improvizatív zene. Vagy akár azt, hogy Loud Bass & Samples – hangos basszus, hangminták. Na jó, értitek a lényeget, egyszóval hatalmas bulit jelent, egy dögös kluborientált projektet.

3 zenész egy 6 méteres színpadon, ahol billentyűk, gépek, és klasszikus dj eszközök mellett még egy lassan antikvitásba vonuló Rhodes is helyet kap a min. 4 órás LBS-show alatt.

„Az Egy kleptomániás meséi szerzői album turnéjának zenészeivel kifejlesztettünk egy meglehetősen szokatlan előadási stílust” – mesélte Garnier – „interaktivitás, improvizáció, szabad önkifejezés jellemezte e kalandot, holott korábban azt hittem, ezt a sajátosságot csak dj-szettjeim során érhetem el. A tizennyolc hónapig tartó turné alatt bejártuk a világ legnagyobb fesztiváljait, és közben arra vágytam, hogy visszatérjek a gyökereimhez: lemezjátszós klubokba akartam menni! De mégis, az elképzelés, hogy egyedül állok a dj-pultban, többé elképzelhetetlennek tűnt. Szóval azt gondoltam, miért ne hozzak össze valamit a kettő kombinációjából? Miért ne játszhatnám mások felvételeit a saját szerzeményeimmel vegyítve élőben? Miért ne olvadhatna egymásba két élvezet? Több mint húsz év dj-tapasztalatával bőven megértem arra, hogy tovább lépjek. Manapság nem egyszer látom, hogy a djk unatkoznak a pultban. Teljesen egyértelmű, miért jött az L.B.S. ötlete: nem csak újjászületik életem munkája, de totálisan új és minden korábbitól eltérő élménnyel ajándékozza meg a klubbereket!”

Tehát időpont:
2011. szeptember 23. 22.00-06.00
Helyszín:
Cinema Hall, Bp. III. Bécsi út 44.

És hogyan nyerhetsz jegyet? Figyeld a www.1music.hu-t, illetve a hivatalos facebook profilunkat, és hamarosan megtudod…