Robert Pattinson lemezt vesz fel

Robert Pattinson lemezt vesz fel

News

Robert olyannyira komolyan veszi a zenészi karriert, hogy a lemez felvételeit konkrétan heteken belül szándékozik is elkezdeni. Ezt nem a színész mondta, hanem egy hozzá közel álló forrás, amelynek végülis miért ne hihetnénk, elvégre Robnak nem titkolt vágya végre a zenével foglalkozni.

És hogy hogyan készül fel R-Patz a felvételekre? A forgatási szünetekben gitározgat, és a Twilight befejező részeinek munkálatai során filmbéli társaival is sokat jammel együtt, így aztán meglehet, hogy igazi sztár-kollaborációk lesznek az albumon. Egy szintén közeli forrás azt is elárulta, hogy milyen stílusú lesz a Pattinson lemez:

„Az album, amelyet Rob készíteni akar, egy gitár ás dob alapú dolog, igazi egyszerű világgal, semmmi popzene.”

A színész járt már zenei stúdióban, hiszen két számot (Never Think, Let Me Sign) is rögzített az Twilight első részének soundtrackjére. Az a hír, hogy lemezt akar kiadni, idén lett egyre gyakoribb szereplője a hírportáloknak, különösen akkor, amikor a The xx-et és Adelet is nyomató XL Recordings visszautasította a vele való együttműködést.

Az Alkonyat: Hajnalhasadás a szága befejező része lesz, amit trükkös módon kettészeltek, akár csak a Harry Potter befejező epizódját. Az utolsó rész első fele tehát most november 18-án kerül a magyar mozikba, míg a végső befejezésre 2012 novemberéig várni kell majd.

Mit gondoltok, jó lesz Rob lemeze?

Így énekel Robert, csekkoljátok!