Demi Lovato kínozta magát

Demi Lovato kínozta magát

News
A múltkor felfedte, hogy szanatóriumi kezelésének oka étkezési zavara volt, és őszintén beszélt arról, hogy az, anorexia nervosa és bulimia nervosa egy egész életen át tartó küzdelmet jelentenek. A részletekről azonban ezidáig hallgatott...

„Amikor 15 éves voltam, hetente csak kétszer ettem. De aztán megállt fogyásom, mert a szervezetem ráállt erre a minimál üzemmódra, ezért elkezdtem magam hashajtózni és zsírégetőket szedni, de ezek sem hatottak. Ekkor jutott eszembe, hogy talán hánytatni kellene magam. Ez odáig fajult, hogy volt, hogy naponta ötször is hánytam. Annyira akartam és annyira erőlködtem, hogy sokszor már csak vért hánytam a vécébe, semmi mást..”

Demi egyébként vagdosta is magát, ez is pszicholgóiai segítséget igényelt.

„Azt hittem, képes vagyok uralni az étkezési zavart, de nem voltam - az uralt engem. Amikor rájöttem, akkor jelentkeztem a kezelésre. Az a cél, hogy naponta háromszor egyek, de ez nagy kihívás, csak tanulom szeretni az ételt. De sosem voltam békésebb és boldogabb még az életemben. Főleg, amióta rájöttem, hogy az a legfontosabb, hogy segítsünk másokon.”