Pete Wentz becsajozott – most tényleg

Pete Wentz becsajozott – most tényleg

News

A szóban forgó hölgy egy modell, Meagen Camper. Egy forrás azt nyilatkozta a kapcsolatról a People magazinnak:

„Randiznak, de nem sietnek el semmit.”

A 32 éves Pete Wentz éppen az Ashlee Simpsontól való válási procedúra közepén tart, úgyhogy lelkiismeret furdalás nélkül csajozhat. Nemrégiben még azt rebesgették, hogy Ashlee előtti csajával, a színésznő Michelle Trachtenberggel találkozgat, de ezek szerint ez vagy nem volt igaz, vagy már szakítottak is. Meagennel kb. egy hónapja ismerkedtek meg Los Angelesben, és Pete elég ideges volt amiatt, hogy egy új nőt vigyen be kisfia, a novemberben 3 éves Bronx Mowgli életébe. A forrás ezt is elkotyogta a People-nek:

„Meagen találkozott már Bronx-szal. Pete bizonyára nem mutatta volna be a kisfiúnak, ha nem lenne biztos a dolgában, és nem gondolná, hogy ő egy nagyon jó lány. Tényleg nagyon édes. Pete most jó helyen van. Izgatott, hogy vajon mi lesz ebből az egészből.”

Ashlee-t sem kell félteni, és annak ellenére, hogy nemrég még vissza akarta magát könyörögni a basszusgitáros ex-férjhez, már ő is randizik. Legutóbb a Boardwalk Empire (Gengszterkorzó) sztárjával, Vincent Piazzával látták együtt.