Készül a Jedward új klipje

Készül a Jedward új klipje

News

Az ír testvérpár, aki az Eurovíziós Dalfesztivál óta sokak kedvence lett, új videoklipet forgat, méghozzá a Wow oh Wow című dalukból. A tesók elárulták, hogy a videóban vendégszerepel majd az angol celeb Big Borther-beli társuk, Tara Reid is. Az ikrek az OK! Magazine-ben, ahol már saját rovatuk is van, pletykálták el a készülő videó részleteit.

„Ó Istenem, forgatjuk a videónkat a következő kislemezhez, a Wow oh Wow-hoz Los Angelesben.” – írták a magazinban – „És találjátok ki, hogy ki lesz benne! – Tara Reid! Beszélgettünk vele hatszemközt, és ő is nagyon izgatott, és örül, hogy rá gondoltunk.”

A Jedwardok és Tara az említett Big Brotherben lettek jóba, amelyben a színésznő kiesett a finálé előtti héten, a fiúk pedig harmadikak lettek.

Tara ezt nyilatkozta a felkérésről:

„Senki nincs olyan az Államokban, mint ők, és 100%-ig boldog lennék, ha valamikor átruccannának hozzám, és vendégül láthatnám őket. Hihetetlen srácok, és annyira inspirálóak. Adj nekik egy pólót és egy ollót, és el sem tudod képzelni, amit ők abból kreálnak. Bármiből képesek bármit csinálni. ”

Kíváncsiak vagyunk a klipre, és persze arra is, hogy Tara Reid milyen lesz. Szegény színésznővel kapcsolatban, aki az Amerikai Pite filmekkel vált híressé, többnyire ugyanis csak anorexiájáról és elfuserált plasztikai műtéteiről írnak a lapok.