Jessie J visszakapta a lábát

Jessie J visszakapta a lábát

News

Jessie J még nyár elején törte el igen szerencsétlen módon a lábát, amióta is kénytelen volt gipszben tölteni mindennapjait, fájdalmakkal megspékelve. Azt nyilatkozta a minap a Q magazinnak, hogy amióta ezzel a problémával küzd, megújult tisztelettel néz azokra az emberekre, akik valamilyen mozgásszervi fogyatékossággal élnek. Sőt, a műtét és a gipsz az élet teljesen új perspektíváját ismertette meg vele.

„Újra visszatértem a pörgésbe, hiszen kilenc hét után végre megszabadulhattam a hupikéktörpike cipőmtől. De ez mindent új szemszögbe helyezett. Megváltoztam, és újult tisztelettel tekintek azokra az emberekre, akiknek pl. nincs lába.”

Jessie arról is beszélt, hogy attól, hogy valaki híres énekes, még cseppet sem bánnak vele másként a kórházban, és nem is kap jobb ellátást.

„Az emberek azt hiszik, hogy ha híres vagy, speciális kórházba mész, spéci elbánásban részesülsz és spéci gipszet kapsz. De ez bizony egy hazugság – pontosan ugyan úgy történik velünk minden, mint bárki mással. És hát amikor erre rájöttem, akkor jött el a pillanat, hogy egy igazán jót bőgjek.”
http://video.1music.hu/clips/MV110507_Jessie_J_Whos_Laughing_Now.f4v