Russel Brandet nem engedték be Kanadába

Russel Brandet nem engedték be Kanadába

News

5000 kanadai koppant nagyot, hiszen hiába várták kedvenc komikusuk fellépését. Russell Brand ugyanis kémnytelen volt elhalasztani a vasárnapi előadását, mert a határon megtagadták tőle az országba való belépést. Ezt írta ki Twitterére Katy Perry férje:

„SEGÍTSÉG! El fogok késni a Rama kaszinóból, hacsak nem tudja rávenni valaki a kanadai erőket, hogy beengedjenek Orillia földjére!”

Egy másik tweetjében a vámtiszteket kegyetlenségét ecsetelte, azt írta, hogy vélhetőleg Hitler apja is egy vámtiszt lehetett... Majd újra csiripelt, akkor már azt írta, hogy könyörög, engedjék be, mert neki Orilliában kell fellépnie 5000 ember előtt. A vámtisztek természetesen nem engedtek, úgyhogy Russell az este utolsó tweetjében azt tudatta, hogy sajnos el kell halasztania a Rama kaszinóba tervezett fellépését.

„A mai show elmarad. Sajnálom. Nem léphetek be Kanadába. El kellene törölni a határokat a nemzeteink között. És az ELMÉINK között.”

Hogy mi volt az oka annak, hogy a kanadai hatóságok nemkívánatos személynek tekintették Brandet, azt egyelőre még nem hozták nyilvánosságra. Kanada egyébként nem az első ország, ahova a brit komikus nem léphet be. Nemrégiben a Japán határon tartóztatták fel, akkor egy régi rendőrségi ügye miatt.