Pixie Lott az új Madonna címre hajt

Pixie Lott az új Madonna címre hajt

News

Pixie arról beszélt egy magazinnak adott interjúban, hogy milyen céljai vannak a zeneiparban, és hát elmondhatjuk, hogy ezek a célok bizony nem kicsik. Szeretné ugyanis, ha zenei öröksége legalább akkora lenne, mint Madonnáé. A nemsokára már kétlemezes Pixie szeretne nagyon sokáig alkotni és dalolni.

„Sokáig szeretnék a zeneipar részese lenni. El sem tudom képzelni, hogy milyen lenne az, ha nem csinálnék albumokat, nem írnék dalokat vagy éppen nem adnék koncerteket. Ez az, amihez igazán értek, és ez az, amit igazán szeretnék csinálni.”

Az énekesnő most először pasijáról is beszélt, illetve arról, hogy milyen érzés celebpárnak lenni, nem idegesíti-e, hogy folyton fotózzák őket. A srác egyébként egy híres modell, Oliver Cheshire, akivel több mint egy éve együtt vannak.

„Oké a dolog. Amúgy nem hiszem, hogy van bármilyen különbség a kapcsolatunkban amiatt, hogy híresek vagyunk” – mondta Pixie a The Metrónak – „Mondjuk, ha nagyon elfoglalt vagy, akkor persze nehéz a hírnévből adódó helyzet, de ha megoldod, hogy legyen egymásra időtök, akkor működik.”

Pixie új albuma, a Young Foolish Happy november 7-én jelenik meg. Legújabb klipjéről pedig, amely a Pusha T-vel közös What Do You Take Me Forból készült, már bemutatták a teaser videót. Nézzétek csak! Hogy tetszik?