All i want for Christmas is... Bieber!

All i want for Christmas is... Bieber!

News

A hír hivatalos. Justin Bieber Mariah Careyvel vonul be a fagyöngy alá a karácsonyi albumon. Ha valaki nem értené: Justin kiad egy karácsonyi lemezt, amely az Under The Mistletoe címre hallgat majd, és amelynek egész bevételét jótékonysági célra fordítják. A közös dal Mariah 1994-es slágere, az All I want for Christmas is you lesz, amely minden idők egyik legnépszerűbb karácsonyi popdalának számít. Justin a Twitterére tett ki egy videoüzenetet, amelyben Mariah mondta el a jó hírt.

„Azt hiszem, sokan meglepődtetek ezen a híren, és biztos, hogy még sokkal jobban meg fogtok, ha meghalljátok.” – mondta az énekesnő roppant titokzatosan.

Egyébként nem a 41 éves Carey az egyetlen híresség, aki szerepel majd Bieber ünnepi lemezén. Olyan nevek állnak majd a borítón, mint Usher, Justin mentora, a Boys II Men nevű R&B csapat, Busta Rhymes vagy éppen a The Band Perry nevű country zenekar.

Már igazán nem kell sokáig várni, hogy meghalljuk a dalokat. Az első kislemez október 18-án jön ki, az egész album pedig November 1-én kerül a boltokba.